Wij zijn op zoek naar talentvolle, ambitieuze werknemers die mee willen helpen om Dockler uit te bouwen. Heb jij een kracht, skill of talent dat ons team versterkt? Lijkt het jou gaaf om je meerwaarde te laten zien bij een jonge startup? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat is Dockler? 

Dockler heeft als missie om 100 (online en offline) verkoopkoopkanalen te integreren op één portaal, zo willen wij dé poort worden om te verkopen in heel Europa. Momenteel verkopen we ruim 2500 feestartikelen, accessoires en andere toffe producten via 4 verkoopkanalen. Met een jong, ambitieus team bouwen we Dockler in een rap tempo uit. Zo stomen we dit jaar door naar 40.000 producten en 12 verkoopkanalen. En juist omdat we zo hard groeien, zijn we hard op zoek naar extra handjes en aanstormend talent. Durf jij deze uitdaging aan? 

Waar?

We zijn gevestigd op de Nijverheidsweg-Noord 77 te Amersfoort (Isselt). Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV. Doordat we een bushalte voor de deur hebben, ben je vanaf Amersfoort Centraal binnen 12 minuutjes bij ons.

Interesse om te solliciteren?

Leuk! Dan zien wij graag je CV en motivatie tegemoet. Mocht je vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen! Je kunt terecht bij Wessel.

Core values

We zijn een jong, ambitieus team dat streeft naar iets groots; 100 verkoopkanalen integreren op 1 portaal, om zo de poort te worden om te verkopen in Europa. We zijn op zoek naar gedreven, ambitieuze mensen om Dockler samen mee op te bouwen. Check onze vacatures.

Wessel Jespers
CEO, developer, founder

Song Xiang
Dockler China, founder

Kay van Giffen
Dockler Netherlands, founder

Marisha van der Dussen
Marketing, Design

Rick den Hollander
Operations, magazijn

Maartje Habraken
Marketing, Copywriting

Maarten Dekker
Sourcing

Diederick Jespers
Werkervaringsplek

Maarten Bruggink
Angel / Technical advisor

Thijn van Helvoirt
Angel / Advisor

Bram van Harten
Angel / Financial advisor