We zijn op zoek naar een vormgever in spé. Ben jij hét aanstormend designtalent dat zijn/haar meerwaarde wil laten zien in een jonge startup? Lees dan verder, want we hebben een unieke uitdaging voor je.

Wat is Dockler? 

Dockler heeft als missie om 100 (online en offline) verkoopkoopkanalen te integreren op één portaal, zo willen wij dé poort worden om te verkopen in heel Europa. Momenteel verkopen we ruim 2500 feestartikelen, accessoires en andere toffe producten via 4 verkoopkanalen. Met een jong, ambitieus team bouwen we Dockler in een rap tempo uit. Zo stomen we dit jaar door naar 40.000 producten en 12 verkoopkanalen. En juist omdat we zo hard groeien, zijn we hard op zoek naar extra handjes en aanstormend talent. Durf jij deze uitdaging aan? 

Wat ga je doen? 

  • Jij zorgt ervoor dat de nieuwe producten professioneel voor de dag komen. Je gaat aan de slag om onze producten, productafbeeldingen, verpakkingen, website en ons marketing materiaal zo mooi mogelijk vorm te geven.
  • Je werkt samen met ons marketingteam om ons assortiment dagelijks te verbreden en te optimaliseren.

Dit ben jij. 

  • Je hebt ervaring met grafisch vormgeven vanuit je opleiding of werk. 
  • Je hebt een oog voor design, je werkt snel en precies 
  • Je beheerst Creative Cloud (Photoshop, Illustrator). Je schudt de mooiste creaties zo uit je mouw! 
  • Je bent gemotiveerd, weet van aanpakken en houdt van een uitdaging 
  • Je bent gestructureerd en resultaatgericht. Iedere dag wil je het beter doen!

We zoeken iemand die enthousiast is om aan de slag te gaan! We verwachten niet dat je alles al kunt of weet, je zal daarom de juiste begeleiding krijgen. Zolang je maar een positieve houding hebt en zin om jezelf te ontwikkelen. Groei met ons mee.

Wat krijg je van ons?

Verwacht een uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zult jezelf in een rap tempo professioneel ontwikkelen en zal veel hulp krijgen wanneer je vragen hebt. Je krijgt een stagevergoeding van €200-€500 per maand plus een reiskostenvergoeding waar nodig.

Waar?

We zijn gevestigd op de Nijverheidsweg-Noord 77 te Amersfoort (Isselt). Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV. Doordat we een bushalte voor de deur hebben, ben je vanaf Amersfoort Centraal binnen 12 minuutjes bij ons.

Interesse?

Leuk! Mocht je vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen! Je kunt terecht bij Wessel.

Wil je graag solliciteren? Dan zien wij graag je CV en motivatie tegemoet!

Core values

We zijn een jong, ambitieus team dat streeft naar iets groots; 100 verkoopkanalen integreren op 1 portaal, om zo de poort te worden om te verkopen in Europa. We zijn op zoek naar gedreven, ambitieuze mensen om Dockler samen mee op te bouwen. Check onze vacatures.

Wessel Jespers
CEO, developer, founder

Song Xiang
Dockler China, founder

Kay van Giffen
Dockler Netherlands, founder

Marisha van der Dussen
Marketing, Design

Rick den Hollander
Operations, magazijn

Maartje Habraken
Marketing, Copywriting

Maarten Dekker
Sourcing

Diederick Jespers
Werkervaringsplek

Maarten Bruggink
Angel / Technical advisor

Thijn van Helvoirt
Angel / Advisor

Bram van Harten
Angel / Financial advisor