We zijn op zoek naar een software engineer in spé. Ben jij hét aanstormend IT-talent dat zijn/haar meerwaarde wil laten zien in een jonge startup? Lees dan verder, want we hebben een unieke uitdaging voor je.

Wat is Dockler? 

Dockler heeft als missie om 100 (online en offline) verkoopkoopkanalen te integreren op één portaal, zo willen wij dé poort worden om te verkopen in heel Europa. Momenteel verkopen we ruim 2500 feestartikelen, accessoires en andere toffe producten via 4 verkoopkanalen. Met een jong, ambitieus team bouwen we Dockler in een rap tempo uit.

Via zelf-ontwikkelde ERP-software proberen belangrijke processen te verslimmen en te automatiseren. Daarnaast leggen we API-koppelingen met leveranciers en verkoopkanalen, zoals Bol.com. Durf jij de unieke uitdaging aan om de software van Dockler verder uit te bouwen?.

Wat ga je doen? 

  • Samen met onze CEO en technical advisor denk je de nieuwste features uit en bouwen we deze from scratch.
  • Je werkt mee aan ons ERP-systeem (webapplicatie), je zet microservices op en maak je nieuwe API koppelingen.
  • Je werkt met PHP, Javascript en MySQL.

Dit ben jij. 

  • Het aanstormend IT-talent. 
  • Zelfstandig, proactief en enthousiast. Je wilt het liefst zo snel mogelijk beginnen. 
  • Bezig met een hbo- of wo-opleiding in de richting van IT
  • Ervaring met PHP, MySql en/of Javascript is een pré!

We zoeken iemand die enthousiast is om aan de slag te gaan! We verwachten niet dat je alles al kunt of weet, je zal daarom de juiste begeleiding krijgen. Zolang je maar een positieve houding hebt en zin om jezelf te ontwikkelen. Groei met ons mee.

Wat krijg je van ons?

Verwacht een uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zult jezelf in een rap tempo professioneel ontwikkelen en zal veel hulp krijgen wanneer je vragen hebt. Je krijgt een stagevergoeding van €200-€500 per maand plus een reiskostenvergoeding waar nodig.

Blijk je na je stage onmisbaar voor het succes van Dockler? Dan krijg je de kans om je aan te sluiten bij het team als één van de eerste 20 werknemers.

Waar?

We zijn gevestigd op de Nijverheidsweg-Noord 77 te Amersfoort (Isselt). Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV. Doordat we een bushalte voor de deur hebben, ben je vanaf Amersfoort Centraal binnen 12 minuutjes bij ons.

Interesse?

Leuk! Mocht je vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen! Je kunt terecht bij Wessel.

Wil je graag solliciteren? Dan zien wij graag je CV en motivatie tegemoet!

Core values

We zijn een jong, ambitieus team dat streeft naar iets groots; 100 verkoopkanalen integreren op 1 portaal, om zo de poort te worden om te verkopen in Europa. We zijn op zoek naar gedreven, ambitieuze mensen om Dockler samen mee op te bouwen. Check onze vacatures.

Wessel Jespers
CEO, developer, founder

Song Xiang
Dockler China, founder

Kay van Giffen
Dockler Netherlands, founder

Marisha van der Dussen
Marketing, Design

Rick den Hollander
Operations, magazijn

Maartje Habraken
Marketing, Copywriting

Maarten Dekker
Sourcing

Diederick Jespers
Werkervaringsplek

Maarten Bruggink
Angel / Technical advisor

Thijn van Helvoirt
Angel / Advisor

Bram van Harten
Angel / Financial advisor